Ysselsteyn 17-10-2020

Zaterdagochtend weer een redelijk aantal vakken nagelopen en gefotografeerd. Nog 5 vakken en dan heb ik ze allen gecontroleerd op graven in mijn interessegebied.
De database bestaat straks uit +- 2500 namen die ik verder ga uitzoeken. 
Ik ga daarna bekijken wat er online gaat komen en in welke vorm. 

 

Rangen

De pagina rangen op Ysselsteyn nadert zijn einde qua toevoegingen. Er staan nu reeds 229 rangen en functies in deze lijst en in de 5 vakken die ik nog moet nalopen verwacht ik hooguit 5 nog niet eerder vermelde rangen te vinden. Hierna ga ik de lijst verder aanvullen met data. Uitleg plaatsen enz. 
Een volgende plan is een foto van de grafstenen van elke rang te plaatsen en dan verdeelt in de juiste gebieden. Dus rangen van de Polizei van laag naar hoog. Van Heer, Luftwaffe, SS, RAD, NSKK enz allen op een aparte eigen pagina. Hierbij ga ik wel alle rangen vermelden ook al liggen ze niet op Ysselsteyn, maar de lezer kan dan in 1 oogopslag zien wat er aan diversiteit te vinden is.  

Bezoekerscentrum

Het bezoekerscentrum en alles eromheen nadert zijn voltooiing. De parkeerplaats is geheel verhard en op verlichting na lijkt me die ook gereed. Een flinke verbetering tov de oude situatie. Wanneer rondom het bezoekerscentrum het groen aangeplant is zal het een mooi geheel zijn.  

Gepubliceerd op: 18 oktober 2020. Auteur: John van den Boogaart. Laatst gewijzigd op: 1 februari 2024.

Leestijd: < 1 minuut

Plaats een reactie