Kort nieuwsbericht (1)

Zaterdag 25 februari heb ik weer een bezoek gebracht aan de oorlogsbegraafplaats te Ysselsteyn. Voor diverse berichten over de vakken had ik nog foto’s nodig en ondertussen fotografeer ik ook de graven die me die dag opvallen. Sommigen zijn versiert met bloemen, anderen zijn tijdelijk verminkt door ouderdom en weersomstandigheden. Weest gerust, dit wordt weer netjes hersteld en heeft niets met vernieling te maken.

Het weer zat helaas niet mee, het ene moment heel even zon en vervolgens weer regen en bewolkt. Ik heb er weer het beste van proberen te maken.
Hoop de volgende keer wat mooier weer te hebben.

De oplettende lezer zal het opvallen dat ik bijna alle vakken op Ysselsteyn behandeld heb. Ben ik dan klaar? Nee zeker niet. Vele pagina’s zijn nog erg karig qua informatie en ze zijn nog niet uniform qua opbouw. Dus ik begin straks weer van vooraf aan de berichten te voorzien van updates. Deze komen dan weer naar boven , als je denkt dat je die pagina al kent, hij is dan voorzien van grote updates en dus de moeite waar om te lezen. Kleine updates zullen niet naar boven komen.

Maar voor de updates komen eerst nog alle verzamelgraven aan de beurt en uiteraard het vak 1914-1918. Aangezien het betere weer eraan gaat komen zal ik ook weer vaker op pad gaan en berichten met Oorlogsgrafritjes gaan posten waarbij ik meerdere (oorlogs)begraafplaatsen per dag bezoek.

Maar nu een selectie van de foto’s van afgelopen zaterdag.

Gepubliceerd op: 1 maart 2023. Auteur: John van den Boogaart. Laatst gewijzigd op: 1 februari 2024.

Leestijd: < 1 minuut

Plaats een reactie