2019 bijna afgelopen

Het jaar zit er alweer bijna op. Ik heb dit jaar vele begraafplaatsen bezocht en hoop dit in het nieuwe jaar weer voort te zetten. 2020 wordt sowieso het jaar van gedenken van de bevrijding. Op bepaalde momenten zullen de begraafplaatsen en monumenten weer druk bezocht worden.  

Voor volgend jaar heb ik weer diverse begraafplaatsen op het oog die ik wil gaan bezoeken. Tevens wat slagvelden en andere bezienswaardigheden. De foto’s hiervan komen vanzelf online. 

Nog een tip voor het nieuwe jaar. Op de website De gezichten van Margraten is nu een boek te koop dat in mei 2020 uitgebracht wordt. Als liefhebber van mooie (foto)boeken heb ik er uiteraard al 1 besteld.

Boek tot 6 januari €34.99

Tot volgend jaar allemaal.

Webmaster

Sinds 2008 ben ik actief bezig met fotografie. Begonnen met Luchtvaartfotografie, toen landmachtfotografie erbij genomen. Deze 2 takken zijn voornamelijk doordeweekse activiteiten en kosten veel snipperdagen. Vandaar een oude hobby weer opgepakt, namelijk WW2. Dit kan ik doen wanneer ik tijd en zin heb. Hierbij fotografeer ik voornamelijk oorlogsbegraafplaatsen, al had je dat wel door als je al op deze website bent. Vooral de verhalen achter de graven fascineren mij. Wie was de persoon waarvan je nu de grafsteen vastlegt. Het is meer dan een naam uitgebeiteld in steen. De zoektocht naar info in allerlei boeken is daardoor een andere grote hobby. Ik ben niet van de artistieke foto's en de regels waaraan je MOET voldoen om de "perfecte" foto te krijgen. Ik fotografeer zoals ik het mooi vind en mijn smaak verandert regelmatig. Heb je vragen of tips over mijn fotografie, stuur gerust een berichtje.