Contact

Vul onderstaand contactformulier in wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt. Let op dat je een juist emailadres invoert wanneer je een reactie verlangt.

Je krijgt na verzending automatisch een ontvangstbevestiging dat het bericht succesvol is verstuurd. Krijg je dat bericht niet? Dan heb je waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevoerd of het bericht is in de spamfolder terecht gekomen.

Ik beantwoord in principe alle vragen en probeer je zo goed mogelijk te helpen. Heb je na enige dagen nog geen reactie dan heb ik de vraag gemist, niet ontvangen, je mail valt in onderstaande categorie* of je hebt een foutief emailadres ingevoerd. Controleer bovenstaande zaken en stuur de mail nogmaals.

*Waar reageer ik niet op?

  • Onfatsoenlijke mails. Bijv: Hey, ik moet de sterbeurkunde hebben van Pietje xx, stuur die ff! Probeer het nogmaals met een fatsoenlijke aanhef, een fatsoenlijke manier van vragen en een normale afsluiting. Is dat teveel moeite? Prima, doe ik ook geen moeite.
  • Scheldmails en alles wat erbij hoort.
  • Een bedankje wordt gewaardeerd. Als je veel info verlangt en steeds maar vraagt en vraagt in talloze mails maar nog niet eens het fatsoen hebt om eens te bedanken voor de moeite dan stop ik met mailen. Ik ben soms uren bezig om mails te beantwoorden, een bedankje voor de moeite is dan het minste wat eraf kan, toch?

Gepubliceerd op: 27 juli 2022. Auteur: John van den Boogaart. Laatst gewijzigd op: 1 februari 2024.

Leestijd: < 1 minuut

Plaats een reactie