Begraafplaatsplannen

Als er begraafplaatsplannen cq begraafplaatsplattegronden beschikbaar zijn van een begraafplaats dan plaats ik deze hier. Zo kun je wat eenvoudiger graven vinden. 
Dit kunnen officiële plannen zijn, getekend door de beheerder. Foto’s van infoborden aan entree begraafplaats of Googlemaps screenshot indien niets anders voorhanden. Uiteraard is de pagina in constante aanbouw. Telkens als ik een nieuwe plattegrond fotografeer zet ik hem hier bij.

De foto’s zijn zo groot mogelijk gehouden zodat je ze goed kunt bekijken/lezen in plaats van een vage opgeblazen plattegrond waar je nog geen details op ziet.
Op sommige foto’s heb ik aangegeven waar je alle oorlogsgraven kunt vinden.
Alle foto’s openen in een nieuw tabblad zodat ze in originele grootte openen en je ze kunt opslaan.


WW2 oorlogsbegraafplaatsen

Bergen-op-Zoom-Canadian-war-cemetery begraafplaatsplanBegraafplaats plattegrond van de Canadese oorlogsbegraafplaats te Bergen op Zoom.

 


Burgerbegraafplaatsen met oorlogsgraven

 

Begraafplan-RK-RoosendaalRoosendaal: RK Roosendaal met Gemenebestgraven, Nederlandse oorlogsgraven (Militair) en burgerslachtoffers van de oorlog.

1_Zuiderbegraafplaatsplan-AssenAssen: Zuiderbegraafplaats. Nederlandse oorlogslachtoffers. Gemenebestgraven en een graf van een oorlogsmisdadiger.

Groningen-Esserveld-1Groningen: Esserveld. Vele oorlogslachtoffers verspreid over voornamelijk de buitenring. Gemenebestgraven en het graf van Henk Feldmeijer.

Vorden-begraafplaatsplanVorden Algemene begraafplaats. Je vindt hier diverse graven van burgers die oorlogsslachtoffers zijn. Gemenebestgraven en een 10tal Duitse oorlogsgraven.